HOME OWNER BIAS FRIENDS STUFFS FOLLOW NEWER OLDER

Uprising actor
Friday, 1 January 2016 - Permalink - 0 Miku(s)

Assalamualaikum, selamat tahun baru 

Lamaaaaaaa sangat tak post kat blog ni. Maklumlah wifi parents da potong sebab tgk kitorang adik beradik leka online je hahahha. Well tahun baru da pun bermula and di tahun baru ni, maka bertambahlah seorang lagi retis yg sis minat.

Haa, korang kenal tak mamat kat atas ni? Kalau korang layan Tersuka Tanpa Sengaja mesti korang kenal dia! Jejaka handsome yg bernama Hafreez Adam ini memegang watak sebagai Dr. Armand dalam drama yg baru habis semalam :(

Serious suka tgk drama ni and I fall in love with this guy since the first episode tau! hahaha encem dia ni! tapi korang mesti tak tau yg Hafreez ni dulu appearance dia tidak sehensem sekarang. Nah sis bagi gmbr lama dia


It's okay. That was his past and I can relate to him as my past my face is not as good as now. Setiap orang ada kisah silam mereka yang tersendiri kan? Sis tetap minat and sokong kerjaya abe encem ni. Melting sangat bila dia senyum nak2 time dia buat muka ajet encem dia tu. OMG lgi la sis melting~~~ nah sis payung gmbr2 dia yg encem ni


See? Mana sis tak melting ngan dia? haishh FYI, sis selalu stalk ig and twitter dia. Kalau sis nak tengok gmbr dia lagi byk, sis google je. Baru lena mimpi hahah poyos. Da la thats all for this time. Kbai