HOME OWNER BIAS FRIENDS STUFFS FOLLOW NEWER OLDER

Meaningless day ever!
Thursday, 22 May 2014 - Permalink - 0 Miku(s)

Assalamualaikum..

kalau korang baca post Era yg sebelum ni, Era ada bgtau yg birthday Era is today (22 Mei) right? so korang mesti tertanya tanya knpe meaningless pulak kan?

Actually, adik beradik Era lgsung x wish or bg presents or do anything for me as today is my special day.. so do my parents, it was like they didn't remember my birthday at all! nothing happen to me today.. instead, i help my mom by doing a lot of housework like usual :(

I felt like crying the whole ocean right now! how can they forget my birthdate sedangkan Era ingat setiap birthdate family member Era! plus, duduk kat rmh ni rse mcm i'm a maid! sebab kakak Era xbyk buat keje pon (dlm erti kata lain PEMALAS!) Era xde r nk kata yg Era ni rajin ke ape, cuma geram dgn peranai dia yg x ubah2 tu..

Era x kisah sgt pon kalau dia x tolong kemas rmh, tpi at least kau kekalkan r kebersihan yg aku da kemas.. ini x, lps Era kmas rmh, dia sedap2 je buat sepah pastu boleh lak g kluar ngan kwn dia without clean up the mess she did!

sekarang ni, Era rasa mcm nk blik asrama cpt2 je, xnk dok kat rmh ni lme2 lagi dah.. kalau dok rmh ni lme2 boleh darah tinggi aku agaknya!

SERIOUSLY I'M STRESSED OUT!!