HOME OWNER BIAS FRIENDS STUFFS FOLLOW NEWER OLDER

Manja nau dia ni
Friday, 14 February 2014 - Permalink - 0 Miku(s)
 
Assalamualaikum readers (!)
 
 
Pasal tajuk tu, abaikan aje *tetibe terkeluar bhsa Mlka Era* hihi.. Era geram betul bila tengok makhluk comel ciptaan Allah SWT ni >o< dialah kucing terbaik yg family Era pernah bela, I mean, kucing yg kitorang prnh bela sebelum ni byk kerenah, nakal and what so ever.. but not kucing yg terbaru ni..
 
Nama yg diberi kpd makhluk comel ni ialah Jebat *ni semua pengaruh drama* hahah.. nama ni ayah Era yg letak sbb dia suka tgk drama tu. actually, Era xtau pon yg family Era ada bela kucing baru sbb waktu tu Era ada kat asrama, bila blik je rmh time weekend, Era tgk si Jebat ni tgh dok atas kerusi.. masa Era pndg mata dia, dia bg pandangan yg menggoda kat Era hahah
 
Dia ni boleh dikatakan berdisiplin jugak la *kucing? disiplin? pon boleh~* dia kalau nk buang hajat, dia g toilet or dia buang kat dlm sangkar dia.. yg paling Era suka psl dia ni, kemanjaan tahap gaban dia tu.. dia suka duduk atas riba Era pastu sedap je dia tido~
 
Dia jenis yg x kisah kalau nk tdo.. even kat tmpt yg terang ke panas ke, dia tetap bole tido *x mcm kucing2 yg kitorg prnh bela dulu*
 
Ok la, I should stop now.. that's all for today..