HOME OWNER BIAS FRIENDS STUFFS FOLLOW NEWER OLDER

Selamat Tahun Baru 2014!
Wednesday, 1 January 2014 - Permalink - 0 Miku(s)

Assalamualaikum. Alhamdulillah kita masih dapat bernafas hingga ke hari ini, Korang pergi tgk bunga api tak? hihi Era pergi dengan kawan-kawan kolej Era.. kitorang pergi jln kaki, 7 orang termasuk Era.

Kitorang tengok firework ni kat Dataran Pahlawan Melaka and dataran tu memang pack with peoples dari yang tua sampai ke budak kecik.. Era ngan kawan-kawan Era pula asyik snap gambar je,,





And bila tiba saat kegilaan,, ini yang terjadi and don't take it seriously:

*mata tu jadi camtu sebab flash from camera, don't mistaken

The next photos diambil time firework show and after bunga api tamat :







Bila da bunga api da tamat, biasalah, mesti jlnraya pun jadi sesak macam gambar kat bwh ni :


Era ngan kawan-kawan Era x terus balik tapi kitorang borak2, and chillax dulu lagipun waktu tu angin agak kuat so kitorang decide utk dok kat situ dulu.. Kitorang balik dlm pukul 2++AM camtulah.. maklumlah, asrama kitorang dekat je ngan tempat ni..