HOME OWNER BIAS FRIENDS STUFFS FOLLOW NEWER OLDER

Is it a reality or just a fake?
Saturday, 25 January 2014 - Permalink - 0 Miku(s)

Assalamualaikum friends :)

Hari ni, 25 Jan 2014 ada photos of my +TEEN TOP Official +  members yg memang Era susah nak percaya.. it is about Changjo. You know what? Era terjumpa gambar-gambar Changjo yg kononnya dia ni berTATU~ and I'm like "betul ke ni?" "aku tersalah tengok ke ni?"



Sekarang ni, Angel (Fans TEENTOP) mmg tengah kecoh pasal benda ni.. banyak kali gambar yang sama dok terpampang kat TL twitter Era.. masa Era baru tengok gambar tu Era cuba keep myself calm and just thinking only the positive like "Era, that's not a real tattoo" it's a fake one"



Tapi masalahnya Angels lagi dok post gambar tu and that makes me more mad.. mana tak nya, Changjo yang paling muda kot dlm group tu tapi da buat tatu *harap Ricky x macam tu* Changjo mesti terpengaruh dengan si C.A.P tu :(

Era harap member TEENTOP yang lain akan sahkan samada tatu Changjo tu real or fake~ please update yg twitter frequently so that I know what's going on wahai comel-comel kesayangan hamba.