HOME OWNER BIAS FRIENDS STUFFS FOLLOW NEWER OLDER

Macam ni kau yg sebenarnya
Sunday, 22 September 2013 - Permalink - 0 Miku(s)


Assalamualaikum.. sorry sbb lme x update and it's all because of the upcoming final exam plus nothing to write *eh? bole lak camtu* o_0 BTW, dlm mse satu semester ny, Era da tau da mcm mana perangai roommate Era. Walaupun sharing the same room, but dia x mcm yg Era harapkan :'(

Pada awalnya, Era ingatkan dia ni seorang yg peramah and friendly and it's not to semua orang. Era perhatikan, bila dia dgn classmates dia, dia akan byk cakap *means, ada je story dia* tapi bila dia dgn Era, she's just do her work and kadang-kadang baru dia bercakap ngan Era.

Yes, I am suka terasa with her behaviour. "kadang-kadang terasa mcm diri ini x wujud" mcm dialog dlm iklan tu.. huhu sedih rasa hati ini :'( everynight dia mesti pergi bilik classmate dia and waktu dia da rasa mengantuk baru dia balik bilik *itupun bila nk tidur plus nk siap2 g klas*

OK! aku faham siapa la aku ni, aku xde hak nk larang kau.. FINE! pastu bila aku keluar buat assignment kat kafe kau sibuk tanya2 aku "Era, bila kau nk balik bilik?" owhh time tu baru kau tau apa yg aku rasa? kau rasakan muahahahaha *gelak jahat*