HOME OWNER BIAS FRIENDS STUFFS FOLLOW NEWER OLDER

Crayon Pop
Saturday, 21 September 2013 - Permalink - 0 Miku(s)

Assalamualaikum | 안녕하세요 :)
Korang yg minat kpop mesti tau group kat atas tu kan? yup, nama group diorang is Crayon Pop and lagu diorang yg tgh #MeleTop skrg ny Bar Bar Bar (빠빠빠).. korang jgn slh faham lak tau, lagu ni xde kena mengena dgn yg hidup atau yg tlh meninggal dunia bar yg dok jual minuman haram tu -,-
sejak dgr lagu diorang yg 빠빠빠 tu, Era search kat Youtube *nk dgr lagu diorang yg lain* and jumpa lagu Saturday Night and Bing Bing.. apa lagi? download time wheee.. Era da mula jd fangirl si Soyul *yg baju kuning tu* sbb dia just so cute *take note that I'm not le*@$#% ok*

bermula  lah pengembaraan Era to search for their names *at least* and Era Google gmbr diorang utk buat header yg kat bwh ni *sorry kalau buruk* I  did my best though :)

size: 300 x 900


Labels: , ,