HOME OWNER BIAS FRIENDS STUFFS FOLLOW NEWER OLDER

H O M E S I C K
Tuesday, 28 May 2013 - Permalink - 0 Miku(s)


Assalamualaikum.. lama betul x update blog ni, maklumlah followers pun x ramai so Era rse mcm mls ckit nk update huhu. sebenarnya Era nk meluahkan rse yg terbuku kat dlm hati ni.

Hanya tinggal 3 atau 4 hari je lagi Era duduk kat rumah ni sbb pda 2 june ni Era akn mnempuh alam kehidupan yg baru yg bergelar KOLEJ.. dlm hati ni hanya Allah je yg tau betapa berdebarnya Era rse, korang tau x knpe? *malu nk ckp* Era x pernah g berkhemah, dok asrama & yg sama wktu dgnnya, senang cerita word yg sesuai menggambarkannya ialah homesick..

Course yg Era amek lak bussiness management.. pd awalnya Erank amek yg ada kaitn ngan IT sbb itu yg Era bljr kat sklh menengah tp akak sedara nasihatkan jgn amek course IT sbb susah. wktu temuduga aritu, org tu suggest supaya Eraamek course ni je, tp Era x ske sbada akaun..bab-2 mengira ni Era mmg sgt x mahir sgt lagipun last Era bljr akaun mse form 3 dulu *mne nk ingat* ntah-2 asas pun da lupa =,=

I said to myself  "this is the time utk aku menempuh segala cbrn hidup yg blum prnh aku rse selama ni", ayat menglahkn tentera yg berjuang utk ngra pulak kan? segala persiapn Era da lengkapkan ckit-2.. yg blum beli cuma kertas kajang, pen, etc..

Semoga semuanya berjln dgn lancar.. AMIN